AN UNBIASED VIEW OF تلخ شدن دهان

An Unbiased View of تلخ شدن دهان

An Unbiased View of تلخ شدن دهان

Blog Article

با انتقال این ویروس از فردی به فرد دیگر علائم و نشانه های بیماری نیز منتقل خواهند شد. در نتیجه می توان گفت تبخال لب یک بیماری واگیردار است.

استفاده از مطالب روزانه با ذکر منبع و قرار دادن لینک روزانه آزاد است.

به طور کلی تبخال یک بیماری بدون درمان است. اشتباه نکنید! منظور ما این نیست که شما نمی توانید با دارو و روش های درمانی مانع درد، تورم یا دیگر نشانه ها و عوارض بشوید!

تبخال دستگاه تناسلی در هر فرد متفاوت است. علائم و نشانه‌ها ممکن است سال‌ها به مدت طولانی عود‌کرده، خاموش و روشن شوند. بنابراین برخی از افراد هر سال دوره‌های زیادی از تظاهرات تبخال را تجربه می‌کنند.

هیچ درمانی برای تبخال دستگاه تناسلی وجود ندارد، اما کمک به درمان با داروهای ضدویروسی بدون نسخه تا‌حدی ممکن است:

برخی‌از تحقیقات و مطالعات صورت‌گرفته نشان می‌دهند استفاده از روغن بابونه خواص درمانی و آنتی ویروسی بسیار زیادی داشته که قادر است به درمان ویروس تبخال کمک کند. البته باید این روغن را با یک روغن حامل رقیق کرد.

نوع دوم این ویروس هم منجر به تبخال خواهد شد؛ البته از نوع تبخال های تناسلی که همه گیری و شیوع کمتری دارند!

نخستین علائم تبخال دهان به‌طور متوسط ۳ هفته پس از قرارگرفتن درمعرض ویروس و فعال‌شدن آن در بدن فرد بروز پیدا می‌کند.

عفونت نوزادی؛ نوزادان متولد‌شده از مادران آلوده می‌توانند در طی فرایند زایمان خاکشیر در درمان تب در معرض آلودگی با ویروس قرار بگیرند، که ممکن است منجر به آسیب مغزی، نابینایی یا حتی مرگ نوزاد شود.

یکی از بیماری‌هایی که عموما با تبخال داخل دهان اشتباه گرفته می‌شود، آفت دهانی است. ضایعات آفت عموما در داخل دهان، زبان، گلو و گونه‌های بیمار ایجاد می‌شوند. این ضایعات اغلب صاف‌ بوده، مسری نیستند و دراثر ویروس هرپس سیمپلکس هم ایجاد نمی‌شوند و این درحالی است که تبخال‌ها معمولاً در لب‌ها، داخل و بیرون دهان فرد به شکل واضحی مشاهده می‌شوند.

همیشه سعی کنید که در هنگام سکس از کاندوم استفاده کنید. روش صحیح استفاده از کاندوم را به خوبی بیاموزید.

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم.

این بیماری را می‌توان از طریق آزمایش‌های مختلف تشخیص داد اما درمان ندارد و باید درمان‌های حمایتی را انجام داد.

پری گفت: ۱۴۰۲/۰۸/۲۱ در ۱۰:۳۶ ق٫ظ سلام و عرض ادب خانمی ۵۳ ساله هستم یه هفته اس که متوجه شدم مبتلا به تبخال تناسلی شده ام دارم دیوانه میشم چون نه رابطه ناجور داشتم و همیشه بهداشت فردی ام را رعایت میکردم نمی دانم چطوری مبتلا شدم از همان روز مدام دستهایم و دستشویی و توالت، حمام و لباسهایم را ضدعفونی میکنم حتی ظرفهای غذایم را چدا نمودم و بعداز استفاده میجوشانم حتی با دستکش غذا درست میکنم سوالم اینه من چکار کنم یه وقت دخترم و همسرم به این بیماری دچار نشوند؟؟؟؟ لطفا راهنمایی نمایید

Report this page